Nieuws
Chantal Migchelbrink
Nieuws
09/26/2023
0 min
0

Event: Aan de slag met Digitale Transformatie op 21 november

09/26/2023
0 min
0

Ben jij bezig met digitale veranderingen of businesstransformaties? Wil jij weten wat de kansen en volgende stappen voor jouw organisatie kunnen zijn of hoe de belangrijkste barrières te overwinnen? Dan mag je ons inspirerende evenement op 21 november 2023 absoluut niet missen!  


Tijdens dit evenement krijg je inspiratie en instrumenten om digitale transformatie vol vertrouwen aan te pakken. Experts delen waardevolle inzichten, best practices en praktische tips die direct toepasbaar zijn in jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

We hebben een aansprekende keynote speaker die jou inspireert om aan de slag te gaan. Tijdens de dag krijg je de kans om tijdens beide rondes één masterclass bij te wonen, waarbij onze experts jou leren hóe je dit doet. Op deze dag leer je van de besten en kom je in contact met gelijkgestemde professionals die dezelfde uitdagingen aangaan

Meer informatie?

Schrijf je direct in via deze link of klik hier voor het volledige programma!  Maak je klaar voor een dag vol inspiratie, inzichten en nieuwe mogelijkheden om je organisatie te helpen veranderen!

Wij kijken ernaar uit om jou persoonlijk te verwelkomen op 21 november 2023.


Reacties
Categorieën