Onderweg naar succesvolle digitale innovatie

We leven in een tijd waarin ontwikkelingen zich in een ongekend hoog tempo opvolgen. De digitalisering van de maatschappij stijgt hier met kop en schouders boven uit.

Nieuwe business modellen schieten als paddenstoelen uit de grond met nieuwe spelregels en spelers: marktleiders van nu kunnen morgen ‘out of business’ zijn en zijn ingehaald door de ‘start ups’ van gisteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat digitalisering het meest wordt besproken in directiekamers. Digitalisering en innovatie zijn de belangrijkste motoren voor verandering. Een duurzame digitale strategie is voor elke organisatie van levensbelang. Dit moet de komende jaren een vast onderdeel worden van de bedrijfsstrategie en de IT strategie (met inzet van nieuwe technologie) grotendeels gaan bepalen.

Op basis van een gedegen analyse helpen we jou de juiste keuzes te maken om te komen tot een duurzame digitale strategie die actueel en relevant blijft in de directe toekomst. Mede met behulp van het Novius Business Transformatie Framework (BTF) houden we nadrukkelijk rekening met de vervolgstappen die nodig zijn om jouw digitale strategie succesvol in samenhang met de business- en IT strategie te implementeren.Dit levert een zuiver beeld van wat digitale transformatie voor jouw organisatie inhoudt, wat de impact is en hoe deze te realiseren. Wij kunnen jouw organisatie hiermee helpen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Om hierbij te helpen heeft Novius het Stappenplan Digitale Strategie ontwikkeld. Samen met jou bepalen we welke modules moeten worden ingezet om te komen tot een duurzame en realiseerbare digitale strategie voor jouw organisatie.

Bekijk hier enkele mooie cases

Een slagvaardig, datagedreven waterschap doelgroepsgericht te werk.

Digital twin technologie voor leveren van realtime diensten

Doe kennis op met onze business game de ”Battle of Disruption”

De ‘Battle of Disruption’ is een uitermate geschikt hulpmiddel om op een leuke, interactieve en speelse manier het totale digitale speelveld te leren kennen. In slechts één dagdeel word je meegenomen in de wereld van de steeds sneller veranderende digitale technologie. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden krijg je een duidelijk beeld van wat digitalisering kan betekenen voor consumenten, organisaties, sectoren en zelfs de maatschappij als geheel. Het spel speel je samen met een groep collega’s waardoor het spel bij uitstek geschikt is om tot een gezamenlijk beeld te komen van wat er allemaal mogelijk is op digitaal vlak en wat er momenteel al in de digitale wereld concreet gebeurt. Het resultaat is een inspirerende sessie die een vergroot inzicht en overzicht oplevert van het totale digitale speelveld. Daarnaast wordt een eerste verkenning uitgevoerd naar welke digitale ontwikkelingen mogelijk relevant kunnen zijn voor jouw eigen organisatie. Ook voor organisaties die al een doordachte digitale strategie hebben ontwikkeld en geïmplementeerd, is het spelen van de game interessant om te toetsen of de gerealiseerde strategie compleet is en wellicht aangevuld kan worden met nieuwe concepten en toepassingen.

Wij zijn onderdeel van Royal HaskoningDHV Digital. Klik hier om meer te weten te komen over hoe wij elkaar versterken.

Op basis van een gedegen analyse helpen wij organisaties de juiste keuzes te maken om te komen tot een duurzame digitale strategie.

Meer weten? Neem contact met ons op.