adviesgroep Novius beste adviesbureau
Nieuws
Chantal Migchelbrink
Nieuws
12/06/2023
1 min
0

Adviesgroep Novius bij beste adviesbureaus van Nederland

12/06/2023
1 min
0

Adviesgroep Novius – a company of Royal HaskoningDHV – hoort al jaren bij de top drie van de beste IT Architectuur adviesbureaus van Nederland en ook op andere expertisegebieden zoals IT-strategie, procesmanagement, data science en verandermanagement staat Novius in 2023 opnieuw hoog in de ranking.

Onze topposities zijn het resultaat van langjarige investeringen in een hecht team van top consultants, de opbouw van kennis en ervaring en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten.

De herhaalde herkenning is ook het resultaat van de succesvolle en op vertrouwen gebaseerde samenwerking met onze klanten – allemaal vooruitstrevende en toonaangevende organisaties.

We zijn trots om deel uit te maken van de top van de Nederlandse advieswereld. Dit geeft ons nog meer motivatie om te blijven werken aan het verbeteren van onze diensten en om onze klanten nog beter en duurzaam te kunnen ondersteunen.

De realtime ranking is gebaseerd op de unieke database van Consultancy.nl, die bestaat uit meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers, consultants en onafhankelijke analisten. De analyse kijkt onder meer naar de expertise van adviesbureaus, thought leadership, awards en erkenningen en uitgevoerde projecten.

Rankings:

  • IT architectuur – Diamond
  • IT strategie – Platinum
  • Procesmanagement – Platinum
  • Digital – Gold
  • Data Science – Silver
  • Verandermanagement – Silver

Over Novius – a company of Royal HaskoningDHV

De razendsnelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en daarop gebaseerde businessmodellen vereist een versnelde digitalisering en een hogere wendbaarheid. Daarnaast vragen wereldwijde ontwikkelingen zoals de klimaatverandering wendbare en duurzame vormen van bedrijfsvoering. Voorbeelden hiervan zijn het werken aan de energietransitie, mobiliteitsvraagstukken, watersystemen en de stedelijke ontwikkeling. Hierbij ontstaan steeds meer verbindingen tussen de fysieke en de digitale wereld, resulterend in digital twins van assets, processen en systemen. Het juiste gebruik van data en opkomende technologieën zijn kritische succesfactoren voor een duurzame toekomst.


Novius brengt bijna 30 jaar deskundigheid en ervaring mee in het ontwerpen en realiseren van complexe digitaal gedreven business transformaties in de publieke en private sector met gerenommeerde eigen methoden zoals het Business Transformatie Framework en het Architectuur Raamwerk. De adviseurs en managers van Novius geven richting aan complexe transformaties van organisaties door geïntegreerde inzet van op de strategie afgestemde ICT en nieuwe organisatieconcepten. Om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie, creëert de gecombineerde deskundigheid van Novius en Royal HaskoningDHV een complementair dienstenpakket. Zo koppelen we 140 jaar ervaring in civil engineering aan state of the art adviesdiensten!

Meer informatie over onze rankings vind je op consultancy.nl.


Reacties
Categorieën