Optimale bedrijfsinrichting met architectuur

Bedrijfsarchitectuur is de discipline van samenhang en samenwerken. Onmisbaar bij het realiseren van een wendbare innovatieve organisatie, continu in beweging!

Om voorbereid te zijn op de ontwikkelingen en strategie van de toekomst, moeten er nu weloverwogen keuzes gemaakt worden. Dat vereist een holistische blik op de gehele organisatie: van producten en diensten die aangeboden worden, tot aan de gedigitaliseerde bedrijfsprocessen, de benodigde informatiesystemen en de technologieën die geïmplementeerd moeten worden.

Het Novius Architectuur Raamwerk heeft keer op keer bewezen deze samenhang duidelijk in beeld te brengen en biedt hierbij een stevig houvast in een sterk competitieve markt. Daarnaast zorgen de creativiteit en het vakmanschap van onze bedrijfsarchitecten voor heldere ontwerpen en slimme oplossingen. Zo geven wij je antwoorden op vragen als:

Hoe staat de organisatie ervoor, hoe moeten we vereenvoudigen?
Moeten we dit zelf doen of uitbesteden? Of volledig automatiseren met RPA of AI?
Hoe gaan we om met onze legacy en hoe blijven we wendbaar in de toekomst?
Hoe blijven we in-control in een toenemend complexe omgeving?

In nauwe samenwerking met jouw organisatie resulteert dit in lagere kosten en tevreden klanten. Veel organisaties hebben ons raamwerk al geadopteerd om continu en overzichtelijk in beweging en wendbaar te blijven met het oog op de toekomst.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op.

Mogen wij je een spiegel voorhouden? 

Hoe staat het met de professionaliteit en volwassenheid van belangrijke verandercompetenties in jouw organisatie, zoals informatiemanagement en werken met architectuur? Om dit snel te toetsen hebben we een Quickscan ontwikkeld. Je kunt de scan in een kwartiertje invullen.

Bekijk hier enkele mooie cases

Inrichten van een nieuwe IT backbone.

Toekomstvaste technologie voor ambitieuze uitbreiding.

Professionaliseren van architectuur capaciteiten.

Doe kennis op met onze opleidingen en publicaties

Wij zijn onderdeel van Royal HaskoningDHV Digital. Klik hier om meer te weten te komen over hoe wij elkaar versterken.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen met het slimmer inrichten en besturen van de (klantgerichte) dienstverlening van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.