Slimme digitale bedrijfsprocessen

Uitstekende performance door excellent ingerichte bedrijfsprocessen op basis van moderne technologieën!

Klanten worden assertiever, zijn minder loyaal aan hun aanbieders, vragen meer snelheid en transparantie, een excellente prijs-kwaliteit verhouding en 24-uurs service. Als operations manager ben je continu aan het zoeken hoe je hier met bestaande producten, diensten en werkwijzen snel en flexibel op in kunt spelen. Je hebt eigenlijk behoefte aan een bedrijfsproces dat producten en diensten foutloos levert, in één keer goed en afgestemd op de klantbehoefte. Natuurlijk slim ingericht met de juiste technologieën, zodat creativiteit en vakmanschap alleen ingezet worden waar het echt toegevoegde waarde levert.

Om deze fundamenteel betere prestaties te kunnen leveren is een transformatie nodig naar slimme digitale bedrijfsprocessen.

Maar hoe pak je dat aan? Welke inzichten uit de customer journey leiden tot een verbeterd bedrijfsproces? Welke technologie zorgt voor radicale transformatie van mijn bedrijfsproces? Hoe past die technologie in ons bestaande applicatie landschap? Wat is een goede aanpak om beheersbaar te transformeren naar slimme digitale bedrijfsprocessen?

Wij hebben op basis van jarenlange ervaring in dit vakgebied een set aan best practice methoden en technieken in huis om samen met jouw organisatie deze stappen te zetten.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Om een proces goed te kunnen maken en lezen, zijn afspraken over de te gebruiken symbolen noodzakelijk. Download hiervoor de Stijlgids Business Analyse.

Bekijk hier enkele mooie cases

Betere digitale processen leiden tot hogere klanttevredenheid.

Digitale processen voor meer efficiëntie en service.

Projectbureau als succesfactor voor verandering.

Doe kennis op met onze opleidingen, games en publicaties

Wij zijn onderdeel van Royal HaskoningDHV Digital. Klik hier om meer te weten te komen over hoe wij elkaar versterken.

We (her)ontwerpen, stroomlijnen en digitaliseren bedrijfsprocessen, waarbij de inzet van moderne technologieën de performance drastisch verbetert.

Meer weten? Neem contact met ons op.