Data en AI seminar

30 januari 2024
Novius Data en AI Seminar = vol

Praktische toepassingen hoe jij Data, AI en Digital Twin tot een succes maakt!


Krijg grip op data!

Drie inspirerende sprekers nemen je mee in de wereld van data gedreven succes. Van AI tot praktische tools om data effectief in te zetten.

Raak geïnspireerd!

Digital experts delen waardevolle inzichten, best practices en direct toepasbare tips om jouw organisatie te helpen slagen in het datagedreven werken!   

Ontmoet elkaar!

Leg waardevolle contacten en deel kennis met andere professionals uit diverse sectoren. Klaar om de kracht van data te ontdekken en te benutten?


Wat kun je verwachten?

Drie inspirerende sprekers nemen je mee in het succes van datagedreven werken. Ze delen waardevolle inzichten en praktische tips om je op weg te helpen. Dit evenement biedt ook uitstekende mogelijkheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Klaar om de kracht van data en AI te ontdekken en te benutten? Meld je aan en laat je inspireren!

Programma

13:30    Inloop

14:00    Welkom en aftrap  14:30    Aan de slag met generative AI: welke toepassing werkt voor jou?  

              Door Daan van Es 

15:15    Koffiepauze     

15:30    Aan de slag met Digital Twin door Hans Tönissen

16:15    Korte pauze    

16:30    Handvatten uit de praktijk – hoe krijg ik grip op data? Door Pim                            Roessink & Stacey van der Kolk

17:15    Terugkoppeling van de dag    

17:45    Borrel

18:30    Einde 


Voor wie is dit event?

Word een visionair op het gebied van datagedreven werken!

Ben jij de drijvende kracht achter digitale transformatie in jouw organisatie? Sta je voor grote veranderingen en zoek je praktische tools die direct inzetbaar zijn? 

Dit is hét evenement voor jou!

Ons seminar op 30 januari 2024 is speciaal ontworpen voor managers en besluitvormers die willen excelleren in de wereld van AI, analytics en data. Ontdek hoe je deze krachten kunt inzetten voor een tastbare impact in jouw organisatie.

Maar dat is nog niet alles. Ook professionals die hun kennis willen vergroten op deze baanbrekende onderwerpen zijn van harte welkom. We bieden inzichten en praktische tools die jou een voorsprong geven.

Word de visionaire data-driven manager die de koers bepaalt! Transformeer data naar waarde en neem de leiding in data-driven besluitvorming.

Lees meer over de sprekers en de sessies!

Team Novius


Aan de slag met generative AI: welke toepassing werkt voor jou? 14.30 - 14.15 uur

Door: Daan van Es

Welkom in de intrigerende wereld van generative AI en de grenzeloze mogelijkheden die het biedt. Van intelligente chatbots tot geavanceerde taalmodellen zoals GPT-4, deze technologieën staan centraal in onze verkenning.  We gaan dieper in op hoe deze innovatieve technologieën werken en hoe ze waarde kunnen toevoegen in diverse sectoren. Maar dat is nog niet alles - we onthullen ook hoe we met Royal HaskoningDHV deze technieken inzetten voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Bereid je voor op een reis in de toekomst van AI en ontdek hoe jij en jouw organisatie kunnen profiteren van de ongekende mogelijkheden van generative AI. 


Aan de slag met Digital Twin 15.30 - 16.15 uur

Door: Hans Tönissen

Een schat aan data die de weg vrijmaakt voor intelligentere services, komt niet zomaar aanwaaien. Digital twins zijn dé oplossing. Ze vormen krachtige platforms waarin de essentiële data wordt samengebracht: een virtuele weergave van assets, processen en systemen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om geavanceerde services te implementeren, denk aan optimalisatie, machine learning en simulatie.

Maar hoe ga je te werk? Het vereist een doordachte aanpak, een balans tussen ambitie (niet te groots) en tastbaarheid (niet te klein). Kortom, het is tijd om actie te ondernemen en de juiste koers te bepalen. Wij staan klaar om jou daarbij te begeleiden!


Handvatten uit de praktijk – hoe krijg ik grip op data?16.30 - 17.15 uur

Door: Pim Roessink en Stacey van der Kolk

De wereld van data governance en management zit boordevol theorieën en concepten, maar wat brengt jou écht verder in de praktijk? We laten je niet alleen zien wat werkt, maar ook wat niet werkt. We delen concrete praktijkoplossingen en onthullen valkuilen.

Het resultaat? Je krijgt bruikbare handvatten en waardevolle tips die je morgen meteen kunt toepassen. Sta klaar om de kracht van data governance te ontketenen en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te stuwen!

Generative AI-starterskit voor managers

Als jij AI nog niet benut, doet iemand anders dat wel. Datum: 27 maart

Tijdsduur: 1 dag

Investering: € 800,- (Excl. BTW)

Of neem deel aan de opleiding die 19 september plaatsvindt.

Analytics
Translator

Leg de verbinding tussen data en jouw organisatie

Datums: 25 april, 14 & 30 meiTijdsduur: 3 dagen

Investering: € 2.400,- (Excl. BTW)

Of neem deel aan de 4-daagse opleiding die op 9 september start.

Battle

Of Disruption

Krijg inzicht in wat digitale transformatie voor jou betekent!

Datum: 14 meiTijdsduur: 4 uur

Investering: € 400 (Excl. BTW)

Of neem deel aan de game die 13 november plaatsvindt.

Data
Stewardship

Regie nemen op datamanagement in jouw organisatie?

Datums: 1 & 15 mei

Tijdsduur: 2 dagen

Investering: € 1.600,- (Excl. BTW)

Of neem deel aan de opleiding die 27 november start.