Customer Experience

Leer meer over klantbeleving met de Novius Academy

Bekijk de opleidingen 


Dankzij de digitale vooruitgang is de wereld nu voor iedereen binnen handbereik. Klanten aantrekken en behouden is nu een stuk lastiger. Behoeften veranderen en organisaties moeten meebewegen. De klant bepaalt. Het is daardoor steeds meer van belang dat jouw organisatie de klant centraal stelt.

Met Customer Experience (CX) bouwen organisaties aan vaardigheden om klanten beter te begrijpen en zo de klantbeleving te verbeteren. Leer bij ons hoe jouw organisatie door Customer Experience echt het verschil kan maken.

Masterclass
Customer   

Experience


Opleiding
Customer  

Experience


Van persona’s tot medewerkersreizen:

succesvolle Microsoft365 implementatie bij WDODelta

Binnen het waterschap werken veel verschillende mensen, met diverse type werkzaamheden en diverse behoeften. Door vanuit de mens te starten – met segmentatie, persona’s en medewerkersreizen – hebben we gewerkt we aan een implementatie- en adoptietraject van Microsoft365 dat recht doet aan al die verschillen en iedereen faciliteert om de nieuwe manier van werken eigen te maken.

Benieuwd wat de Novius Academy nog meer aanbiedt?

Alle Novius opleidingen kunnen op maat worden gemaakt om perfect aan te sluiten op jouw specifieke situatie. Voor meer informatie over onze opleiding(en) kun je contact opnemen met ons kantoor door een e-mail te sturen naar novius.academy@rhdhv.com. Of bekijk het volledige opleidingsaanbod via de button hieronder.