Novius Academy

Opleiding en business games in Digitale Business Transformatie

Verrijk je kennis en vaardigheden met Novius

We weten dat jij op zoek bent naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Als Novianen zijn we altijd in ontwikkeling en apetrots op onze kennis, ervaringen en gedachtegoed. Er is niets dat wij liever doen dan deze met jullie te delen. De Novius Academy biedt daarom een brede selectie aan opleidingen, voor zowel bedrijfsleven als overheid.
Jouw groei staat centraal bij ons:

  • Met relevante praktijkvoorbeelden, uitdagende cases en een hedendaagse blik brengen we jouw kennis naar het volgende niveau. 
  • We stomen je klaar om het maximale uit je werk te halen, bereiden je voor op digitale ontwikkelingen en maken complexiteit inzichtelijk. Na afloop ben je in staat deze complexiteit begrijpbaar over te dragen richting jouw organisatie.
  • Door een integrale kijk op business & IT en jarenlange ervaring in tal van sectoren, zijn we in staat inzicht te geven in vrijwel iedere situatie en ingebrachte case.
But wait, there is more! Naast inhoudelijke opleidingen verzorgen we ook trainingen voor het aanscherpen van jouw persoonlijke vaardigheden en bieden we meerdere business games aan. Novianen beseffen namelijk heel goed dat leren ook leuk kan zijn, en dat plezier delen we graag met jou.

Geef jouw carrière een boost!

Wij bieden elk jaar een brede selectie aan open inschrijvingen voor onze opleidingen en masterclasses. Op dit moment zijn er 13 sessies waarvoor je je aan kunt melden. Kijk dus snel naar ons aanbod en ontdek wat er voor jou tussen zit!

Opleidingen die binnenkort van start gaan

Architectuur

Opleiding

What's new in Enterprise Architecture


Start: 3 september

Duur: 2 dagen

Opleiding

Business Transformatie Planning


Start: 16 september

Duur: 4 dagen

Opleiding

Architectuur AcademyStart: 17 september

Duur: 8 dagen

Training 

Generative AI-starterskit voor managers


Start: 19 september

Duur: 1 dag

Hier leren we je het vak

Leren doe je waar en wanneer jij wilt, onze opleidingen zijn flexibel en toegankelijk.


Onze inspirerende locatie in Amersfoort kan het startpunt zijn voor jouw ontwikkeling. Voorkeur voor een andere locatie? Uiteraard kunnen we onze inhoudelijke opleidingen, vaardigheidstrainingen en business games ook bij jouw organisatie of op een externe locatie verzorgen.


Een keuze maken uit onze vooraf ontworpen selectie of behoefte aan maatwerk? De keuze is aan jou. Uiteraard zijn alle onderdelen van onze opleidingen, trainingen en business games ook online te volgen, zo bepaal je zelf wat het beste bij jou past. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren bekijken we samen welke vorm het meest geschikt is.

Jouw opleidingsbehoefte

Daar hebben we een passend antwoord op:

Digitale strategie

Strategie naar uitvoering
Bedrijfsarchitectuur

Bedrijfsontwerp

Datagedreven werken
Customer Experience
Persoonlijke vaardigheden
Games

Dit zeggen deelnemers..

"Fijne manier van doceren, met veel voorbeelden uit de praktijk. Veel ruimte voor vragen en discussies."
"Goede balans tussen theorie en praktijk. Kennisdeling door ervaring met opdrachten uit het werkveld."

"Erg goed bekend met de materie en uitstekend in staat de vele vragen van cursisten in het juiste perspectief te plaatsen."

"Hands on en verhelderend!"

"Pragmatisch, realistisch, ervaren."

Novius Academy

Opleiding en business games in Digitale Business Transformatie