Uitnodiging Meet & Greet met Novius – 6 november a.s.

Ontdek de digitale wereld met the Battle of Disruption

Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere?!

Op dinsdagavond 6 november organiseren wij de Meet & Greet met Novius. Dit is een spectaculaire avond waarbij je, aan de hand van the Battle of Disruption, onze dienstverlening en cultuur leert kennen. Durf jij de strijd aan te gaan en vind je het leuk om Novius als potentiele werkgever beter te leren kennen, meld je dan aan!

Om 17.00 uur starten we de avond met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen we met de game. In teams verzamel je zoveel mogelijk bitcoins door het interpreteren van commerciële filmpjes en binnenvliegende tweets. Je lost trend-puzzels op en transformeert je team naar een nieuw business model. Rond 21.00 uur bekronen we het winnende team en sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius. Zowel van onze dienstverlening als van Novius als potentiele werkgever. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij al werkervaring en ben jij toe aan een volgende stap in je carriere? Schrijf je dan nu in met je CV en een korte motivatiebrief voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Martine Klomp op office@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.

——————————————————–
——————————————————–