Uitnodiging Meet & Greet met Novius

Ontdek wat Novius jou kan bieden

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carriere?!

Binnenkort organiseren wij weer een Meet & Greet met Novius. Dit is een spectaculaire avond waarbij je onze dienstverlening en cultuur leert kennen. Vind jij het leuk om Novius als potentiële werkgever beter te leren kennen, meld je dan aan!

Om 17.00 uur starten we de avond met een hapje eten en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen we met het programma. Dit wordt later uitgebreid gecommuniceerd. Uiterlijk om 21.00 uur sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius. Zowel van onze dienstverlening als van Novius als potentiele werkgever. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en kunnen bekijken of we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij al werkervaring en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Schrijf je dan nu vast in met je CV voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Martine Klomp via office@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.