Uitnodiging: Meet & Greet met Novius

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?!

Richting de zomer organiseren wij weer een Meet & Greet met Novius. Dit is een spectaculaire avond waarbij je, aan de hand van the Battle of Disruption, onze dienstverlening en cultuur leert kennen. Durf jij de strijd aan te gaan en vind je het leuk om Novius als potentiële werkgever beter te leren kennen, meld je dan aan!

Om 17.00 uur starten we de avond met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen we met de game. In teams verzamel je zoveel mogelijk bitcoins door het interpreteren van commerciële filmpjes en binnenvliegende tweets. Je lost trend-puzzels op en transformeert je team naar een nieuw business model. Rond 21.00 uur bekronen we het winnende team en sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius. Zowel van onze dienstverlening als van Novius als potentiële werkgever. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Heb jij al meerdere jaren werkervaring en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carriere? Schrijf je dan nu in met je CV voor deze unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je kunt komen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Callista Kraakman -van Montfoort op hr@novius.nl of op telefoonnummer 0343-760076.