Uitnodiging Meet & Greet met Novius – 30 juni

Ben jij net geslaagd voor je masterstudie en wil je graag aan de slag in de consultancy branche? Meld je dan aan voor de Meet & Greet!

Op woensdagavond 30 juni organiseren wij een Meet & Greet met Novius. Tijdens deze avond leer je onze dienstverlening en cultuur kennen en spreek je verschillende Novianen. 

Om 17:00 uur starten we de avond met een hapje en een drankje. We maken informeel kennis en na een korte introductie over Novius, beginnen de gesprekken. Je komt tijdens deze gesprekken veel over Novius te weten. Daarnaast staat jouw ambitie en motivatie centraal. Rond 21:00 uur sluiten we de avond af.

Na deze avond heb je een goede indruk van Novius als potentiële werkgever en onze dienstverlening. Daarnaast hebben wij jou beter leren kennen en zullen we na deze avond kijken of we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Wil jij ontdekken wat Novius jou kan bieden aan de start van je carrière? Schrijf je dan nu in met je CV voor de unieke avond. Wij laten zo spoedig mogelijk weten of je bent geselecteerd voor de Meet & Greet.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Joëlle van Eck op novius.hr@rhdhv.com of op telefoonnummer 088-3484900.