In 4 dagen een top business analist, dat kan!

 

Wil jij de digitalisering in jouw organisatie naar een hoger plan helpen tillen? Niet puur vanuit de techniek maar behoefte gedreven.

Wat willen we eigenlijk bereiken voor onze klanten? Welke verbeteringen willen we realiseren voor de eigen organisatie of medewerkers? Hoe ziet het digitale proces er straks uit en welke data hebben we daarbij nodig? Leveranciers beloven gouden bergen, maar heeft jouw organisatie ook scherp wat voor haar belangrijk is? Soms zou je willen dat hier eens een goede analyse van wordt gemaakt.

Met de nieuwe opleiding voor business analisten dragen wij onze jarenlange ervaring over om jou te helpen een goede analyse en een goed ontwerp te maken. Of je nu agile of traditioneel werkt (of een beetje van beiden), goed vakmanschap is van ongekende waarde.

In deze training leer je o.a. de veranderdoelen scherp te stellen, heldere requirements op te stellen en een goed ontwerp te maken van het beoogde proces. In de digitale wereld wordt data steeds belangrijker, daarom leer je ook de beginselen voor het maken van een logisch datamodel. Dit alles aan de hand van wereldwijde standaarden als BPMN en UML.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0343 – 760076 of academy@novius.nl.