Tweede plaats Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling!

Novius ontwikkelt talentvolle adviseurs.

Dit onderzoek, dat al meerdere jaren door onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction wordt uitgevoerd, beoordeelt organisaties, waar vooral hoger opgeleiden (HBO/WO) werkzaam zijn, op arbeidsvoorwaarden, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en bevordering van innovatie. Binnen haar branche zakelijke dienstverlening is Novius op de 2de plaats geëindigd, een fantastisch resultaat!

David van der Horst, Business Consultant bij Novius: "Novius stimuleert mij om mijn adviesvaardigheden optimaal te ontwikkelen."

Het onderzoek is uitgevoerd onder leiding van dr. Mirjam Baars MBA, arbeids- en organisatiepsycholoog, onderwijskundige en bedrijfskundige, gepromoveerd op onderzoek naar leren in organisaties en grondlegger van dit onderzoek.

De ranking van Novius in deze benchmark bevestigt het ontwikkelingsgerichte karakter van Novius, een innovatief adviesbureau met hoog opgeleide, gepassioneerde, leergierige adviseurs. De stijgende lijn die deze nieuwe positie weergeeft ten opzichte van vorig jaar geeft Novius een extra stimulans voor de toekomst.

Voor meer informatie zie: http://www.nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl/ of neem contact op met ons via 0343 – 760076 of office@novius.nl.