Sebastian Bauer treedt toe als partner bij Novius Adviesgroep

Met ingang van 1 januari 2020 is Sebastian Bauer toegetreden tot het partnerteam en zal zich in deze rol primair richten op de verdere strategische en commerciële ontwikkeling van het adviesportfolio voor datamanagement, informatiestrategie en data analytics, een van de kerncompetenties van Novius.

De uitbreiding stond al enige tijd op het verlanglijstje van Novius; een belangrijke voorwaarde om invulling te geven aan haar groeistrategie, gericht op regie en ondersteuning van (digitale) transformaties van haar klanten.

David de Graaf: “Sebastian zal zich richten op het verder uitbouwen van onze competenties op het gebied van datastrategie en -management. Een cruciale factor om de digitale ambities van organisaties te kunnen waarmaken.  Met zijn grote ervaring op dit gebied en enthousiasme voor het vak is hij een uitstekende aanvulling op ons team”.

Sebastian Bauer: “Novius biedt een gedegen portfolio van strategische proposities en bewezen raamwerken om organisaties met hun digitale transformatie te ondersteunen. De stap naar Novius past precies bij mijn ambitie om als partner aan te sluiten bij een team, waar ik als bedrijfs- en technologieadviseur en als sparringpartner op strategisch niveau mijn klanten kan ondersteunen.

Gedurende mijn carrière heb ik nationaal en internationaal tientallen organisaties in verschillende sectoren mogen begeleiden met het ontwikkelen en toepassen van strategische en tactische veranderingsprogramma’s op het snijvlak van business en informatietechnologie. Bij Novius kan ik zowel mijn kennis en ervaring als ook mijn ondernemende daadkracht inzetten voor de verdere groei en inhoudelijke ontwikkeling van het kantoor.”

Sebastian Bauer is oprichter van cimt bv en was tot zijn entree bij Novius directeur en verantwoordelijk voor de kantoren in ’s-Hertogenbosch en Keulen. Hij heeft gedurende de laatste 10 jaar de activiteiten van cimt in Nederland succesvol van de grond af opgebouwd en onder zijn leiding is cimt uitgegroeid tot een speler met een gevestigde naam als consultancy en implementatiepartner met het toepassen van innovatieve open source technologieën op het gebied van datamanagement en analytics.

“Een passende en wendbare data strategie is onontbeerlijk voor organisaties om digitaal te kunnen transformeren.”

Novius helpt organisaties presteren en excelleren onder verschuivende marktomstandigheden. In nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers ontwikkelt Novius robuuste strategieën en innovatieve bedrijfsoplossingen en helpt deze ook daadwerkelijk te realiseren. Novius is hiermee al ruim 25 jaar succesvol bij middelgrote en grote organisaties in verschillende bedrijfstakken.

 


 

Staat datamanagement als een speerpunt op de agenda van jouw organisatie en/of wil je concreet en verkennend je eigen ambities ten aanzien van data gedreven werken ontwikkelen? Benieuwd hoe Novius kan helpen de datastrategie van jouw organisatie vorm te geven en daaruit voortvloeiende innovaties, optimalisaties en transformatie te bepalen? Neem dan contact met ons op via 0343-760076 of office@novius.nl of rechtstreeks met Sebastian via sbauer@novius.nl voor een oriënterend gesprek en kennismaking.