Geef je competenties een boost en vergroot je kansen!

Ben jij klaar voor 2020? Maak je ambities waar, schrijf je nu in voor een van onze opleidingen!

 

De Novius Academy start dit voorjaar met drie specialistische opleidingen voor HBO+ professionals.

Business Transformatie Planning (4 dagen)
Ben jij een informatiemanager, change manager, business analist, business architect of adviseur op het gebied van organisatie/veranderkunde die zich graag blijft ontwikkelen en verbeteren? Neem dan deel aan onze opleiding Business Transformatie Planning.

Hogere eisen van klanten, veranderende wetgeving, nieuwe technologische mogelijkheden, liberalisering van markten en daaruit voortvloeiende concurrentie vragen om de juiste aanpak. Het Novius Business Transformatie Framework helpt met het vertalen van de bedrijfsstrategie naar concrete acties en project en. Het is bovendien de ideale ondersteuning bij het van start tot realisatie inhoudelijk funderen van business thema’s en epics.

 


Architectuur Academy (8 dagen)
De Architectuur Academy is voor professionals die enkele jaren ervaring hebben met bedrijfsinrichtings- en beheerswerkzaamheden. Bijvoorbeeld: bedrijfskundigen, informatiemanagers, organisatiekundigen, informatiearchitecten, applicatie- of systeemarchitecten.
In deze opleiding krijg je een duidelijk beeld van de verschillende soorten architecturen. Een helder begrip van principes en modellen voor de bedrijfs-
 en ICT-inrichting van de organisatie en voldoende kennis om multidisciplinair samen te werken bij het opstellen van project-start-architecturen. Ook wordt er volop aandacht besteed aan vaardigheden om (project)managers en programma-architecten te adviseren en daarmee de besluitvorming overbedrijfsinrichting adequaat te onderbouwen. Deelnemers krijgen meer inzicht in de manier waarop de inrichting van producten, processen, organisatie, informatievooziening en technische infrastructuur naadloos op elkaar kunnen worden afgestemd.

 


 

Business Analyse Opleiding (4 dagen)
Business analyse vertaalt de doelstellingen van de organisatie naar passende ontwerpen voor dienstverlening, processen en informatievoorziening. Een business analist vertegenwoordigt hierbij het belang van de organisatie. Hij /zij helpt het beste te halen uit de oplossingen die door interne IT afdelingen of externe leveranciers aangeboden worden. Til met andere woorden de digitalisering in jouw organisatie naar een hoger plan. In deze training leer je een business analyse effectief uit te voeren. Je wordt getraind in het integraal ontwerpen van processen, het opstellen van requirements en het modelleren van data voor zowel agile als meer traditioneel werkende teams.

Sta jij voor een uitdagende situatie op je werk en ben je op zoek naar kennis, ervaring en inspiratie? In de Business Analyse opleiding leer je business gericht te kijken en bedenk je een betere aanpak.

 

 

 

Deze games zijn geschikt voor alle directieleden, managers en teamleden van een organisatie. 

The Battle of Disruption
Hoe krijgt mijn organisatie richting en snelheid in haar digitale transformatie? Tijdens het spelen van het spel, wordt met behulp van een aantal krachtige metaforen overzicht gecreëerd in de wereld van de digitale technologie. Krijg inzicht in welke digitale ontwikkelingen het meest relevant zijn. Ontdek al spelenderwijs de kansen en bedreigingen van digitale transformatie voor jouw organisatie. Welke vervolgstappen zou je direct in gang moeten zetten?

 


 

De Burger is Meester
Om zaakgericht werken en denken tot leven te laten komen, heeft Novius het spel ‘De Burger is Meester’ ontwikkeld. Het credo: de overheid wil haar burgers graag beter bedienen! De bedoeling van zaakgericht werken is om niet zozeer vanuit ICT-oplossingen, maar door verbetering van de manier van werken de dienstverlening aan de klant te verbeteren. De deelnemers van het spel verwerven spelenderwijs inzicht in mogelijkheden. Deze game is dé tool om de dienstverlening en de manier van werken te verbeteren!

 


 

Geïnteresseerd?
Meld je dan nu aan voor een van deze opleidingen of neem contact op over het afnemen van een business game. Wanneer je een collega uit dezelfde organisatie meeneemt naar een opleiding, betaalt deze persoon een gereduceerd tarief. Mocht je zelf binnen een jaar een tweede opleiding bij ons volgen, dan geldt hiervoor ook een gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wil je liever maatwerk en/of een in-house opleiding? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

Heb je nog vragen, wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar academy@novius.nl of bel naar 0343-760076.