Verbreed je kennis, volg een opleiding aan de Novius Academy

Wij delen onze kennis en ervaring graag. De Novius Academy biedt dan ook een breed scala aan opleidingen voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Centraal staan actuele invalshoeken, praktijkvoorbeelden en uitdagende cases.

Wij hanteren een integrale benadering waarin business en ICT, ontwerpen en ontwikkelingen in samenhang worden bekeken. Doordat we brancheonafhankelijk werken, kunnen we inzicht geven in vrijwel iedere situatie en ingebrachte case. Naast de opleidingen die gericht zijn op organisatieontwikkeling, informatievoorziening en project- en verandermanagement bieden we ook trainingen aan voor het aanscherpen van persoonlijke vaardigheden. Bij het leren van denken en doen in processen is gaming tegenwoordig dé tool. Wij bieden meerdere business games aan en denken graag mee over de inzet op maat binnen jouw organisatie.

Op onze eigen locatie in Amersfoort kunnen wij voor kleine groepen opleidingen verzorgen. Onze opleidingen en trainingen kunnen uiteraard ook op een eigen of externe locatie worden gegeven. Bovendien kunnen alle onderdelen van onze opleidingen, trainingen en games ook remote en online worden gevolgd. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren bekijken we samen welke vorm het meest geschikt is.

Wij zijn onderdeel van Royal HaskoningDHV Digital. Klik hier om meer te weten te komen over hoe wij elkaar versterken.

Opleidingenoverzicht

Ben je op zoek naar maatwerk? Dan kun je zeker bij ons terecht. Al onze opleidingen kunnen in overleg volledig op persoonlijke vragen, wensen en knelpunten worden afgestemd! Neem snel een kijkje in ons opleidingenoverzicht.

NIEUW: De Masterclass Succesvol Digitaal Transformeren. Kijk snel op deze pagina voor meer informatie over deze nieuwe opleiding.