Verbreed je kennis, volg een opleiding aan de Novius Academy

Wij delen onze kennis en ervaring graag. De Novius Academy biedt dan ook een breed scala aan opleidingen voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Centraal staan actuele invalshoeken, praktijkvoorbeelden en uitdagende cases.

Wij hanteren een integrale benadering waarin business en ICT, ontwerpen en ontwikkelingen in samenhang worden bekeken. Doordat we brancheonafhankelijk werken, kunnen we inzicht geven in vrijwel iedere situatie en ingebrachte case. Naast de opleidingen die gericht zijn op organisatieontwikkeling, informatievoorziening en project- en verandermanagement bieden we ook trainingen aan voor het aanscherpen van persoonlijke vaardigheden. Bij het leren van denken en doen in processen is gaming tegenwoordig dé tool. Wij bieden meerdere business games aan en denken graag mee over de inzet op maat binnen jouw organisatie.

Nieuw binnen onze range met opleidingen is de training Advanced Architecture. De praktijkgerichte training voor ervaren architecten om de stap van ontwerper naar trusted advisor van het management te maken. Novius ‘Advanced Architecture’ is dé manier om de drie V’s – Vaardigheden, Vakmanschap en Veranderaanpak – optimaal met elkaar in balans te brengen. Gericht op het maken van een aanpak voor jouw specifieke casus.

Opleidingenoverzicht

Ben je op zoek naar maatwerk? Dan kun je zeker bij ons terecht. Al onze opleidingen kunnen in overleg volledig op persoonlijke vragen, wensen en knelpunten worden afgestemd! Neem snel een kijkje in ons opleidingenoverzicht.

Ook nieuw in onze range is de Business Analyse Opleiding! Wil jij de digitalisering in jouw organisatie naar een hoger plan helpen tillen? Klik hier voor meer informatie.

Menu