Meld je aan voor de opleiding Business Transformatie Planning

Waar sta jij nu? … en waar wil je naar toe?

Ben jij een informatiemanager, change manager, business analist of adviseur op het gebied van organisatie/veranderkunde die zich graag blijft ontwikkelen en verbeteren?

Neem dan dit najaar nog deel aan de Novius Business Transformatie Planning opleiding! Dé vakopleiding waar inzichten en vaardigheden worden aangereikt om de verandering in de organisatie vorm te geven.

Werken vanuit de overtuiging van de meerwaarde van een integrale en bedrijfskundige aanpak!

Hogere eisen van klanten, veranderende wetgeving, nieuwe technologische mogelijkheden, liberalisering van markten en daaruit voortvloeiende concurrentie vragen om de juiste aanpak. Het Novius Business Transformatie Framework helpt met het vertalen van de bedrijfsstrategie naar concrete acties en projecten. Het is bovendien de ideale ondersteuning bij het van start tot realisatie inhoudelijk funderen van business thema’s en epics.

Door experts voor experts

Wij vinden het belangrijk onze kennis te delen. Zeer ervaren Novius business transformatie consultants – die nog altijd met hun voeten in de modder staan – geven inhoud, vorm en meerwaarde aan de opleiding.

Meer dan theorie alleen, de praktijk staat centraal!

Wil je graag deelnemen? De opleiding wordt gegeven op maandag 10 september, 17 september, 24 september en 1 oktober 2018.

Bekijk de factsheet via de link:
https://novius.nl/business-transformatie-planning/

Meld je aan voor deze opleiding via onderstaande button

Of mail voor meer informatie naar: academy@novius.nl