De Novius Business Transformatie opleiding nu ook online!

Organisatieverandering is complex. Til jouw organisatie naar een hoger niveau!

  • Ben jij verantwoordelijk of betrokken bij verandering in jouw organisatie?
  • Wil jij digitale strategie en ambities vertalen naar het juiste veranderportfolio?
  • Is het jouw taak om ervoor te zorgen dat alle veranderingen bijdragen aan de realisatie van de strategie?
  • Ben je van plan om langetermijndoelen te koppelen aan het vermogen snel te kunnen schakelen bij veranderende omstandigheden?

De Novius Business Transformatie aanpak is een bewezen en gestructureerde methode waarmee je de strategische doelen van jouw organisatie realiseert. Deze online opleiding biedt meer dan theorie en diepgang alleen. De praktijk staat altijd centraal. Je kan bovendien kiezen, naar gelang jouw persoonlijke voorkeur, uit verschillende leermethodes, waaronder 12 modules, elk met video, literatuur (zowel online als in boekvorm bij te bestellen), samenvattingen, quizzen en ter afsluiting online examen doen. Bij het ‘full blended learning package’ is bovendien een live video workshop van 12 uur met een van onze ervaren Business Consultants inbegrepen, waarin de theorie naar de praktijk wordt vertaald. De online leeromgeving van deze training is overigens volledig Engelstalig.

Wil je meer weten over de training en/of je aanmelden? Zie de factsheet.

Download hier de Engelstalige brochure.

Bekijk hieronder de pakketten die wij samen met Mavim (software leverancier van de online leeromgeving en tooling voor het Novius Business Transformation Framework) hebben samengesteld.

Mocht je liever even sparren of een advies op maat willen? Neem dan contact op met ons secretariaat via office@novius.nl. Telefonisch zijn zij te bereiken op nummer 0343-760076

Menu