NIEUW: Masterclass Succesvol Digitaal Transformeren

Voorbij het buzzwoord; wat is digitaal transformeren eigenlijk en hoe kun jij dit binnen jouw organisatie verwezenlijken?

In de Masterclass Succesvol Digitaal Transformeren van Novius, onderdeel van Royal HaskoningDHV, ga je op praktische en interactieve manier met dit onderwerp aan de slag. Dit alles is gebaseerd op onze 30 jaar praktijkervaring met digitale transformatie: de trainers zijn ook de consultants die deze kennis dagelijks in de praktijk toepassen.

Hoe helpt dit jou verder?

Met ons fasemodel voor digitaal transformeren begeleiden wij klanten in dit doolhof. Dit helpt jou om écht te snappen wat digitale transformatie is. Onze fasen van digitaal transformeren zijn herkenbaar voor elke manager en daardoor direct toepasbaar. Ze helpen je om te duiden waar je staat, waarom je hier staat en wat je moet doen om digitaal te transformeren.

Waar gaat het over?

Het is belangrijk de digitale doorbraken van dit moment te kennen. Of het nou gaat over digital strategy, data science of customer experience; wij helpen jou om deze complexe onderwerpen en hun samenhang begrijpelijk te maken. Jij bent straks in staat om anderen hierin mee te nemen. Wij staan erom bekend om theorie praktisch relevant te maken. Vanzelfsprekend is er veel interactie en maken we leren leuk. In deze masterclass gaat volop aandacht uit naar het samen inkleuren van de digitale transformatie van jouw organisatie: wat moet er gebeuren, hoe kan jouw organisatie het beste starten?

Wil je meer weten over deze masterclass? Bekijk daarvoor de factsheet.

Mocht je even willen sparren of advies op maat willen? Neem dan contact op met David van der Horst via david.van.der.horst@rhdhv.com of 06-82523300.