NIEUW: de unieke Novius Data Stewardship training

Maak data een waardevolle resource voor jouw organisatie. Volg deze zomer nog onze unieke praktijkgerichte en interactieve Novius Data Stewardship training!

De data steward is de spin in het web op het gebied van datamanagement die verbinding aanbrengt tussen strategie, beleid en toepassing. De rol van data steward levert een cruciale bijdrage in de reis van jouw organisatie om meer en meer waarde te halen uit data. Ben jij dé data professional die deze rol van onmisbare betekenis maakt in jouw organisatie?

Aan de hand van gestructureerde theorie voeren we  tijdens de training discussies over zaken die spelen binnen jouw organisatie. Om dit waardevol te laten zijn, werken de deelnemers met cases. De training is daarmee toegespitst op jouw organisatie en praktisch van opzet. Tijdens de training beginnen we in feite al met de nulmeting (deep dive). Dit biedt een vliegende start ná de training.

 

Wil je meer weten over de training en/of je aanmelden? Bekijk daarvoor de factsheet.

 

Mocht je liever even sparren of een advies op maat willen? Neem dan contact op met ons secretariaat via office@novius.nl. Telefonisch zijn zij te bereiken op nummer 0343-760076