The next step in your architectural career

Van ontwerper naar trusted advisor!

Aan de inhoud en ambitie ligt het niet. Je bent een ervaren enterprise of lead architect. Je weet alles van Archimate en TOGAF en maakt gebruik van bewezen methoden en technieken, maar krijgt je omgeving niet altijd mee. In werksituaties kan het soms lastig zijn anderen te bereiken. Succesvol beïnvloeden, vergroten van impact en overtuigingskracht zijn professionele vaardigheden waarover je dient te beschikken om te bewerkstelligen dat je ontwerpen breed in de organisatie worden gedragen.

In de Novius Advanced Architecture training draait het om de drie V’s, waarop het succes van Novius is gebaseerd: Vaardigheden, Vakmanschap en Veranderaanpak. We gaan het hebben over de professionele vaardigheden, waarover je dient te beschikken. Het vakmanschap, de architectuurmethode die jij en je team toepassen en over de manier waarop je via veranderprogramma’s en projecten ervoor zorgt dat je ontwerpen ook worden gerealiseerd.
Daarnaast kun je – als optie – ook tijdelijk een van onze ervaren architecten als coach-on-the-job inzetten. Je persoonlijke adviseur die je helpt om je volgende stap te zetten in je carrière als architect.

Sta jij voor een uitdagende situatie op je werk en ben je op zoek naar kennis, ervaring en inspiratie van andere vakbekwame architecten? In de training Advanced Architecture leer je anders kijken naar de situatie en bedenk je een betere aanpak.

Download voor meer informatie hieronder de brochure:

 

Bekijk de factsheet via de link:
https://novius.nl/advanced-architecture/

Meld je (vast) aan voor de eerstvolgende training!

Of mail voor meer informatie naar: academy@novius.nl