Zin om een kopje koffie te drinken met één van onze consultants?

 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het is om als Business Consultant bij Novius aan de slag te gaan? Onze consultants vertellen je er graag (meer) over!

Op vrijdag 18 juni kan je een-op-een tussen 13.00 en 17.00u een (virtueel) kopje koffie drinken met Roos Tigchelaar, Business Consultant bij Adviesgroep Novius. Roos werkt 4 jaar als consultant en sinds een half jaar bij Novius. Met haar Service Design achtergrond neemt ze bedrijven creatief mee in hun (innovatie) transformatie. Zij beantwoordt graag al je vragen en biedt je een kijkje in onze wereld van business consultancy.

 

”De klant meenemen op reis naar een succesvolle (digitale) business transformatie als bestemming, daar ligt mijn kracht.”

 

Meld je aan via de button linksboven op deze pagina. Let wel, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Houd onze kanalen in de gaten voor het volgende kopje koffie met een van onze andere  consultants.

Je bent van harte welkom om meerdere kopjes koffie te drinken en kennis te maken met de verschillende teams en expertises binnen Novius.

 

 

 

 


Enthousiast geworden, maar heb je toch nog wat vragen? Neem dan even contact op met Joëlle van Eck door te mailen naar novius.hr@rhdhv.com of te bellen naar 088-3484900.

 

 

Vacature: Business Architect

Vacature: Principal Consultant Customer Experience

Vacature: Senior Consultant Digital Strategy

Vacature: Principal Smart Digital Business Processes Consultant

Vacature: Data Management Consultant

Vacature: Business Transformatie Consultant