Kennismaken met de Battle of Disruption? Kijk hier voor meer informatie en voor de verkorte introductie-game!

Novius heeft de succesvolle en uitdagende business game ‘Battle of Disruption’ ontwikkeld. De game is geschikt voor alle directieleden, managers en teamleden die te maken hebben met digitale transformatie en disruptie, of hier meer over willen weten.

Op 3 juni aanstaande organiseren we van 15.00 tot 17.30 uur bij Novius in Langbroek (kosteloos) een verkorte introductie-game ter kennismaking om te bepalen of de game interessant kan zijn voor jouw organisatie.

Tijdens het spelen van de Battle of Disruption word je in slechts één dagdeel meegenomen in de wereld van de steeds sneller ontwikkelende digitale technologie. Je krijgt overzicht en ontwikkelt een beeld van de kansen en bedreigingen voor jouw eigen organisatie. Het resultaat is een inspirerende sessie en een impactanalyse: welke ontwikkelingen zijn relevant? En op welke termijn? Ook voor organisaties die al een doordachte digitale strategie hebben ontwikkeld en geïmplementeerd, is het spelen van de game interessant om te toetsen of de gerealiseerde strategie compleet is. Geschikt voor iedereen die te maken heeft met het vormgeven van digitale transformatie of hier meer van wil weten. Deelnemers (o.a. directie, management, professionals op het gebeid van o.a. innovatie, informatiemanagement en change management) zijn razend enthousiast over deze game! Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de video om een goede indruk te krijgen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen, vragen hebben of je aan graag willen melden voor de introductie-game, klik dan op een van onderstaande buttons en vul het formulier in of neem direct contact op met Novius door een mail te sturen naar office@novius.nl of te bellen naar ons kantoor 0343-760076.