Jeroen Cloo wordt partner bij Adviesgroep Novius

Per 1 oktober treedt Jeroen Cloo toe als partner bij Adviesgroep Novius!

Jeroen is begin 2017 als Principal Consultant gestart bij Novius. Na een korte inwerkperiode werd hij manager van het Competence Center ‘Bedrijfsarchitectuur’. Jeroen is een ervaren consultant op het gebied van business change en heeft opdrachten uitgevoerd bij o.a. Dela, Rabobank, Kadaster, Fontys, NS, Hogeschool Utrecht en zorgaanbieder ’s Heerenloo. Hij houdt zich met name bezig met bedrijfs- en informatiearchitectuur, informatiemanagement en projectmanagement. Ook in zijn nieuwe rol zal hij actief blijven als consultant en daarnaast taken op zich nemen in het management van Novius.
Naast zijn activiteiten bij Novius is Jeroen secretaris en penningmeester bij het Nederlands Architectuur Forum (NAF).

 

Jeroen Cloo: ”Ik zie er naar uit om actief bij te dragen aan de verdere groei en inhoudelijke ontwikkeling van Novius en haar medewerkers. Ik heb Novius leren kennen als de partij die op no-nonsensewijze adviesdiensten levert aan klanten die vorm willen geven aan (digitale) business transformatie. Het toetreden tot de partnergroep voelt voor mij als een logische vervolgstap in mijn carrière.”

 

Wil je concreet aan de slag met je eigen ambities ten aanzien van (digitale) business transformatie? Of wil je een oriënterend gesprek met Novius of Jeroen Cloo in het bijzonder? Neem dan contact op met Novius: 0343-760076 / office@novius.nl of rechtstreeks met Jeroen Cloo 06 44563833 / jcloo@novius.