Krijg grip op de uitdagingen van morgen, als gevolg van digital transformation, fusies, wetgeving of concurrentie.

Wendbaar veranderen en toch in control. Van strategie naar concrete acties.

Bedrijven onder architectuur moderniseren. Klantgerichte processen en ketensamenwerking.

Via boeken en de Novius Academy dragen wij onze kennis over. Meer dan theorie alleen, de praktijk staat centraal.

Werken bij Novius

Novius begeleidt organisaties naar een succesvolle business transformatie. Het huidige tijdperk van (Digitale) Transformatie biedt spannende uitdagingen voor de toekomst. Hierbij zijn wij er van overtuigd dat iedere organisatie die toekomst zelf kan inkleuren. Ons motto luidt dan ook: “We believe you can shape your future”. Met behulp van de Novius methodiek en ruim 25 jaar ervaring staat ons team voor succesvolle (digitale) oplossingen en groei.

Novius heeft kennisdeling hoog in het vaandel staan. Het overdragen van kennis en vaardigheden staat daarom centraal in onze opdrachten. Daarnaast voorziet onze Novius Academy in tal van opleidingen op diverse vakinhoudelijke gebieden (bijvoorbeeld Architectuur).

Ben jij op zoek naar een inspirerende baan met veel ruimte voor ontwikkeling en ambitie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Onze Klanten

Onze klanten zijn grote spelers in de profit en non-profit sector. Van gemeenten tot verzekeraars en vliegtuigmaatschappijen. Wat hen en ons bindt is dat ze voor uitdagende veranderopgaven staan op het raakvlak van strategie, bedrijfsinrichting en ICT. Lees in de cases meer over wat wij de afgelopen jaren voor onze klanten hebben kunnen betekenen.

Ons Team

Wij ondersteunen organisaties bij het omgaan met nieuwe concepten en ideeën. En dat is mensenwerk.