Digitale Meet & Greets: maak kennis met onze expertises en maak een nieuwe stap!

 

Jouw kennis, kunde en ervaring zijn doorslaggevend voor je succes in je opdrachtuitvoering, daarom besteden wij veel gerichte aandacht aan jouw persoonlijke vakontwikkeling. Wij faciliteren en stimuleren het voortdurend vergroten en verbreden van je deskundigheid en vaardigheden zodat je, samen met de beste business consultants, ingenieurs, project managers en specialisten, oplossingen kan bedenken en realiseren voor de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers en jij zelf je hoge ambities kan waarmaken.

In het eerste kwartaal van 2021 organiseren wij verschillende digitale Meet & Greets waarin we je laten kennismaken met onze gevarieerde dienstverlening, werkwijze, inhoudelijkheid en cultuur waardoor je een goed beeld krijg van Novius als potentiële nieuwe werkgever. Door aan meerdere sessies deel te nemen kan je kennismaken met de verschillende teams van onze organisatie.

De teams, die ongeveer 45 minuten durende digitale sessies organiseren, zijn:

 

 

Of je nu aan de start staat van je carrière, een doorgewinterde professional of een ervaren consultant bent, wij bieden je unieke ontwikkelingsmogelijkheden. Ben je benieuwd naar je nieuwe carrière mogelijkheden bij Novius? Schrijf je dan nu alvast met je CV in voor één of meerdere sessies. Na een eerste selectie op basis van opleiding en eventuele werkervaring informeren wij je zo spoedig mogelijk of wij wel of niet een mogelijke match zien en laten we je weten op welk moment de Meet & Greet(s) plaats gaan vinden.

Bekijk hier alvast enkele vacatures.

Enthousiast geworden, maar heb je toch nog wat vragen? Neem dan even contact op met Joëlle van Eck door te mailen naar hr@novius.nl of te bellen naar 0343-760076.

 

 

Sessie: Sustainable Digital Strategy

Sessie: Winning Strategy to Execution

Sessie: Outstanding Customer Experience

Sessie: Excellent Data Driven

Sessie: Smart Digital Business Processes

Sessie: Competitive by Enterprise Architecture