Bedrijven Innoveren

Veranderingen zijn bij organisaties aan de orde van de dag. De meeste veranderingen worden in de vorm van projecten opgepakt. Een omslag die zowel cultuur als mens in de organistatie om aanpassingsvermogen vraagt. Dit boek laat zien hoe bedrijven en instellingen op een succesvolle wijze zijn omgegaan met ingrijpende veranderingen:

  • Verzekeraar Aegon ontwikkelde een geheel vernieuwde dienstverlening, gebaseerd op directe contacten met verzekerden via social media en en de inzet van cloudtechnologie.
  • De Gemeente Utrecht bouwde een nieuw stadhuis, ging over op ‘het nieuwe werken’ ¬†en innoveerde de informatievoorziening volledig.
  • De co√∂peratieve uitvaartverzekeraar en en -verzorger DELA maakt stap-voor-stap haar dromen waar: klantgerichte dienstverlening, nieuwe producten en een groeiend marktaandeel.
  • Vlaardingen, Maassluis en Schiedam, drie gemeenten die een gezamenlijke back-office inrichten.
  • De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed ontworstelde zich aan het papieren tijdperk door een moderne, digitale dienstverlener te worden.

Het Business Empowerment Framework, dat in dit boek centraal staat is gebaseerd op de jarenlange ervaring van adviseurs van Novius met het ondersteunen van bedrijven die veranderingen tot stand willen brengen.

Business-en informatieplanning, de Novius Architectuur Methode, Integraal Programmamanagement en Bedrijfsanalyse & -ontwerp vormen een hoogwaardige en complete methodiek voor het beheerst doorvoeren van veranderingen en zijn erkende instrumenten op de Nederlandse markt geworden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.