Battle of Disruption

Kennismaken met deze business game? Download de brochure voor meer informatie of meld je aan voor de verkorte introductie-games!

Battle of Disruption

Hoe krijgt jouw organisatie richting en snelheid in haar digitale transformatie?

Voel je de bedreiging van start-ups en nieuwe spelers in de sector? Speel dan met jouw team de
inspirerende business game ‘Battle of Disruption‘ en vertaal deze bedreigingen naar kansen. Geïnteresseerd? Download de brochure voor meer informatie of meld je aan voor een van de kennismakingsgames om te bepalen of de game interessant kan zijn voor jouw organisatie.

Tijdens het spelen van het spel, wordt met behulp van een aantal krachtige metaforen overzicht gecreëerd in de wereld van de digitale technologie. De belangrijkste ‘drivers’ worden toegelicht aan de hand van recente voorbeelden uit de dagelijkse praktijk in verschillende branches over de hele wereld. Op een leerzame, speelse en tegelijkertijd competitieve wijze ontdek je de kansen en bedreigingen van digitale transformatie voor jouw organisatie.

De game ‘Battle of Disruption’ is geschikt voor alle directieleden, managers en teamleden die te maken hebben met digitale transformatie en disruptie, of hier meer over willen weten.