Audiosnacks Novius

Innovatief geluid

Toe aan een break tijdens je werkdag? Luister dan onze Audiosnack (podcast)-afleveringen! In Audiosnacks van tien minuten nemen organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit je op een informele en laagdrempelige manier mee in de wereld van organisatieverandering & digitale transformaties. Af en toe schuift er gezellig een gast aan. Anekdotes, kennis en kunde worden op enthousiaste wijze gedeeld.

Audiosnacks aflevering 7

Serie 1 – afl. 7: Do’s voor veranderdoeners – Belangrijke factoren om grip te krijgen op de uitvoering van organisatieverandering

Waar we het in Audiosnack 6 nog hadden over het uitvoeren van een ‘veranderdiagnose’ aan de vooravond van een organisatieveranderingstraject staan we in Audiosnack 7 stil bij de belangrijkste ‘do’s’ in de uitvoering van organisatieverandering. Het uitvoeren van organisatieverandering is immers net zo ingewikkeld als maken van een veranderplan. Gelukkig geven organisatieadviseurs Martijn Heemskerk en Coen Smit je weer wat handvaten mee, inclusief praktijkvoorbeelden. Zo vertelt Martijn bijvoorbeeld over zijn eerste ervaringen met het geven van een ‘Change Roadshow’. Of hij op de goede weg zat, dat hoor je in Audiosnack 7.

Veel luisterplezier gewenst!

Luister deze zevende Audiosnack af via jouw favoriete streamingsdienst, door op één van onderstaande icoontjes te klikken:

 

Luister hier aflevering 1, aflevering 2 , aflevering 3aflevering 4, aflevering 5 en aflevering 6 terug.

Meer weten? Mail dan naar: csmit@novius.nl / mheemskerk@novius.nl    

 

Stay tuned! In week 14 posten wij aflevering 8.