Audiosnacks Novius

Innovatief geluid

Toe aan een break tijdens je werkdag? Luister dan onze Audiosnack (podcast)-afleveringen! In Audiosnacks van tien minuten nemen organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit je op een informele en laagdrempelige manier mee in de wereld van organisatieverandering & digitale transformaties. Af en toe schuift er gezellig een gast aan. Anekdotes, kennis en kunde worden op enthousiaste wijze gedeeld.

Audiosnacks aflevering 6

Serie 1 – afl. 6: De Veranderdiagnose

In alweer de zesde Audiosnack draait het allemaal om het aloude gezegde ‘Bezint eert ge begint’. Voordat je aan de slag kunt gaan met de implementatie van een organisatieveranderingstraject is het cruciaal eerst een ‘veranderdiagnose’ uit te voeren. Volgens organisatieadviseurs Martijn Heemskerk, Ton Derkx en Coen Smit verhoogt dit de slagingskans op succesvolle organisatieverandering aanzienlijk. Maar wat komt er precies allemaal kijken bij zo’n ‘veranderdiagnose’? En hoe zorg je ervoor dat mensen niet alleen verandering willen, maar ook willen veranderen?

Je hoort het in Audiosnack nummer zes.

Veel luisterplezier gewenst!

Luister deze zesde Audiosnack af via jouw favoriete streamingsdienst, door op één van onderstaande icoontjes te klikken:

 

Luister hier aflevering 1, aflevering 2 , aflevering 3aflevering 4 en aflevering 5 terug.

Meer weten? Mail dan naar: csmit@novius.nl / mheemskerk@novius.nl    

 

Stay tuned! In week 12 posten wij aflevering 7.