Audiosnacks Novius

Innovatief geluid

Toe aan een break tijdens je werkdag? Luister dan onze Audiosnack (podcast)-afleveringen! In Audiosnacks van tien minuten nemen organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit je op een informele en laagdrempelige manier mee in de wereld van organisatieverandering & digitale transformaties. Af en toe schuift er gezellig een gast aan. Anekdotes, kennis en kunde worden op enthousiaste wijze gedeeld.

Audiosnacks aflevering 5

Serie 1 – afl. 5: Richten, Inrichten & Verrichten

Van veranderambitie naar realisatie kan een korte of lange weg zijn. Maar dat je zorgvuldig moet nadenken over deze weg, staat voor organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit als een paal boven water. En laat water nu juist het centrale thema zijn van deze vijfde Audiosnack. Aan de hand van een praktisch voorbeeld bij Martijn’s zwemverenging introduceren Martijn & Coen drie begrippen die tijdens het implementatietraject van je veranderambitie altijd in samenhang moeten zijn: richten, inrichten en verrichten.

Veel luisterplezier gewenst!

Luister deze vijfde Audiosnack af via jouw favoriete streamingsdienst, door op één van onderstaande icoontjes te klikken:

 

Luister hier aflevering 1, aflevering 2 , aflevering 3 en aflevering 4 terug.

Meer weten? Mail dan naar: csmit@novius.nl / mheemskerk@novius.nl    

 

Stay tuned! In week 10 posten wij aflevering 6.