Audiosnacks Novius

Innovatief geluid

Toe aan een break tijdens je werkdag? Luister dan onze Audiosnack (podcast)-afleveringen! In Audiosnacks van tien minuten nemen organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit je op een informele en laagdrempelige manier mee in de wereld van organisatieverandering & digitale transformaties. Af en toe schuift er gezellig een gast aan. Anekdotes, kennis en kunde worden op enthousiaste wijze gedeeld.

Audiosnacks aflevering 3

Serie 1 – afl. 3: Een integrale blik op organisatieverandering

Het is een nachtmerrie voor organisatie-veranderaars: er tijdens een organisatieveranderingstraject achter komen dat bedrijfsonderdelen zijn onderbelicht of niet goed in kaart zijn gebracht. Om dit te voorkomen praten organisatieadviseurs Martijn Heemskerk en Coen Smit je in de derde Audiosnack aflevering bij over hun ‘integrale blik’ op organisatieverandering. Ze nemen je op eigenzinnige wijze mee door ‘alle aspecten van de bedrijfsvoering’ aan de hand van een praktisch voorbeeld in de hotelbranche. Kortom, tijd om in te checken!

Je hoort het in onze derde Audiosnack.

Luister deze derde Audiosnack af via jouw favoriete streamingsdienst, door op één van onderstaande icoontjes te klikken:

 

Luister hier aflevering 1 en aflevering 2 terug.

Meer weten? Mail dan naar: csmit@novius.nl / mheemskerk@novius.nl    

 

Stay tuned! In week 6 posten wij aflevering 4.