Audiosnacks Novius

Innovatief geluid

Toe aan een break tijdens je werkdag? Luister dan onze Audiosnack (podcast)-afleveringen! In Audiosnacks van tien minuten nemen organisatieadviseurs Martijn Heemskerk & Coen Smit je op een informele en laagdrempelige manier mee in de wereld van organisatieverandering & digitale transformaties. Af en toe schuift er gezellig een gast aan. Anekdotes, kennis en kunde worden op enthousiaste wijze gedeeld.

Audiosnacks aflevering 8

Serie 1 – afl. 8: Dont’s voor veranderdoeners – Valkuilen waardoor je de grip op de uitvoering van organisatieverandering kunt verliezen

Misschien weet je het nog… in de vorige Audiosnack (nummer 7) stonden organisatieadviseurs Martijn Heemskerk en Coen Smit voor je klaar met een aantal belangrijke ‘do’s’ tijdens de uitvoering van een organisatieveranderingstraject. Echter, het uitvoeren van organisatieverandering gaat met vallen en opstaan. Daarom focussen beide heren zich in Audiosnack nummer 8 op de belangrijkste valkuilen tijdens een organisatieveranderingstraject: ‘De ‘Don’ts’ voor Veranderdoeners.’

Weet je de valkuilen die in Audiosnack 8 worden genoemd vakkundig te voorkomen? Dan zit je in ieder geval op het goede veranderspoor!

Veel luisterplezier gewenst!

Luister deze zevende Audiosnack af via jouw favoriete streamingsdienst, door op één van onderstaande icoontjes te klikken:

 

Luister hier aflevering 1, aflevering 2 , aflevering 3aflevering 4, aflevering 5, aflevering 6 en aflevering 7 terug.

Meer weten? Mail dan naar: csmit@novius.nl / mheemskerk@novius.nl    

 

Stay tuned! In week 18 posten wij aflevering 9.